Foto: Tomáš Surovka, Sewer Street Fest

Podporujeme regionálne projekty

V prvej polovici tohto roka sme podporili viacero benefičných a zmysluplných projektov:
  • Občianske združenie Milan Štefánik – Benefičný koncert ,,Deň detí v Maríne“  venovaný  oslave Medzinárodného dňa detí.
    Občianske združenie Milan Štefánik organizuje kultúrne benefičné podujatia spojené s náučno-výchovnými workšopmi pre mentálne a zdravotne postihnutých na Slovensku. Tieto podujatia majú svoju tradíciu a úspešné výsledky pri vzdelávaní. Združenie prispieva k výučbe hendikepovaných detí a osôb pri kultúrnych podujatiach pod vedením skúsených inštruktorov workšopy ZUMBA tancov, aerobiku, zásady prvej pomoci, lukostreľby, jogy, spoločenských tancov, enkaustiky – maľovanie horúcim voskom, košikárstvo, prútikárstvo, modelovanie z hliny, origami – skladanie z papiera, maľovanie na telo, na textil.
  • Dni Mesta Brezno 2022 (16. – 18.6.2022)
    Mesto Brezno každoročne organizuje komplex podujatí, ktoré sú oslavou jeho bohatej histórie a ľudí, ktorí v ňom žijú. Keďže v Brezne pôsobí náš projekt Kasárne Brezno, chceme aktívne prispievať k príjemnému životu obyvateľov tohto regiónu.
  • Sewer Street Fest 4 (18.6.2022, Kysucké Nové Mesto)
    Sewer Street Fest je jednodňový festival pre milovníkov street art umenia. Počas dňa maľovalo na vyhradených plochách 76 umelcov. Od úplných začiatočníkov cez striktných graffiti umelcov, akademikov až po verejne zvučné mená. Ich tvorba bude obyvateľov Kysuckého Nového Mesta sprevádzať po celý rok. Program ponúkol pestré zastúpenie aktivít a hudobného programu.
  • Klub zjazdovej cyklistiky Bytča
    Milujeme šport a pohyb a pravidelne podporujeme mladých, ktorí aktívne žijú športom.
  • Svetielko nádeje
    SVETIELKO NÁDEJE je občianske združenie zamerané na zlepšovanie a skvalitňovanie života detí a mladistvých s onkologickým alebo iným vážnym ochorením a ich rodín.