Bývanie v novostavbe – úspora energií a nákladov na údržbu

Kúpa bytu v novostavbe sa môže zdať na prvý pohľad nákladnejšia, ako v staršom dome. Porovnajte si však, čo všetko získate v skrytých výhodách a koľko financií Vám dokáže novostavba v priebehu nasledujúcich rokov ušetriť.

  1. Vyššia energetická účinnosť: Nové domy sú v súčasnosti stavané s lepšou izoláciou, kvalitnejšími materiálmi, izlovanými oknami a dverami, čo umožňuje výraznú úsporu energie na kúrenie a podstatne nižšie náklady na vykurovanie (a v lete chladenie).
  2. Nižšie náklady na údržbu: V porovnaní s staršími domami majú novostavby nižšie náklady na údržbu. Nové zariadenia a vybavenie sú výrazne spoľahlivejšie a majú nižšiu pravdepodobnosť poruchy.
  3. Vyšší štandard a konkurencieschopnosť na trhu: Novostavby sú zvyčajne stavané s moderným a aktuálnym dizajnom a interiérom, čo zvyšuje pohodlie a komfort obyvateľov. Ak sa rozhodnete nehnuteľnosť po čase predať, máte tiež konkurenčnú výhodu oproti starším bytom ponúkaným na trhu.
  4. Prispôsobivosť: Ak kupujete byt v novostavbe, môžete si zvyčajne zvoliť z rôznych možností interiérového zariadenia a prispôsobiť svoje bývanie svojim potrebám a preferenciám. Byty v bytovom dome C a v rezidencii Gemini I sú predávané zariadené v štandarde – s bezpečnostnými dverami, interiérovými dverami, podlahami, sanitou v kúpeľni a wc.
  5. Záruka: Nové domy majú zvyčajne záruku na určitý čas, čo zabezpečuje ochranu pred nečakanými nákladmi na opravy.
  6. Menej stresu: V konečnom dôsledku si bývaním v novostavbe ušetríte aj nejaký ten stres spojený s rekonštrukciami, myslením na všetko, čo bude treba v blízkej budúcnosti opraviť alebo obnoviť. Nečakajú Vás ani domové nepríjemnosti ako výmeny výťahov, stupačiek, balkónov a maratón rekonštrukcií starých bytov naokolo…

Rezidencia Gemini I / Bytový dom C – Kasárne Brezno

Výstavba bytových domov C a Gemini I pokračuje podľa plánov, aktuálnu ponuku nájdete na stránkach Bytového domu C alebo Gemini I.

Zaujal Vás náš projekt? Potrebujete viac informácií o bytoch, hypotekárne poradenstvo alebo si chcete rezervovať Vaše nové bývanie?

Napíšte nám alebo nás kontaktujte telefonicky.

PORADENSTVO / PREDAJ BYTOV

Monika Surová
0905 604 226

Kristína Maruškinová
0918 821 700

Predajné miesto

Brezno Reality s.r.o.
Rázusova 12
977 01 Brezno